En del af Ungfredericia.dk

Rygterne går på gader og i krostuer i Wisterion. Vilde historier florerer om sunkne skibe, halvt druknede sømænd, sirener og saltvands dæmoner. Ingen er helt enige om detaljerne, men een ting går igen i de fleste fortællinger: Et mystisk lys ud for kysten som hidtil ikke har været der, har skabt debat. Sømænd der har rejst mod nord, siger det er et særligt Nordlys, magere peger på et magisk fænomen og præster går på gaden og taler om gudernes vilje, og nogen endda om verdens undergang. Hvad lyset i virkeligheden er, har ingen kunnet finde et klart svar på. Af alle de skibe der er draget ud for at undersøge det, er ingen vendt hjem. Kun en sømand, en Thulding, er vendt tilbage fra sådan en ekspedition. Halvdruknet og næsten sultet til døde, kravlede han i land. Han blev fundet af en gruppe elvere og bragt til en læge, men der var ikke meget lægen kunne gøre for ham. Thuldingen døde efter kort tid, men talte i vildelse om hvad han havde set på sin skæbnesvangre færd. Skrig om knogler, ruiner, død og ødelæggelse, men også skatte som ingen havde set før, forlod hans mund. En ting sværgedden fortabte Thulding dog på… at en hidtil ukendt ø er dukket op i havet syd for Whestenmir.

Info fra spilledelsen:

  • Vi ser gerne, at folk tager deres eksisterende karakter med. Det er kun karakterer startet i den nye sætting (2021) der kan komme med. Dette gælder både for karaktere der spilles fra start af lejeren eller hvis man skifter under spillet.
  • Der vil blive givet EP både til start og til slut af lejeren. Karakterer startet til lejeren, kan få alle EP til start. Antal EP vil blive meldt ud i det nye år.
  • Der vil ikke være nogle ”Lokale spillere”, alle spillere er tilrejsende på den ene eller anden måde.
  • Vi har en forventning om at man forbliver i sin rolle og spiller den ugen ud, da man ikke kan skifte karakter undervejs, men skulle man dø er der tænkt på en løsning
  • Spilledelsen er ikke kar til at modtage henvendelser om konkrete karakterer endnu. Vi vil i det nye år opdatere, med hvor vi gerne vil have tilsendt BG m.m. I mellemtiden vil vi gerne høre om jeres ideer og koncepter når vi mødes, vi kan bare ikke give nogle bindende svar eller løfter før vi er klar.

Praktisk info:

Vi har desværre været nødsaget til at flytte med dagene. Ligesom, at vi også skal være et andet sted.

Derfor starter ugelejren onsdag d. 6 juli og slutter søndag d. 10 juli.

Der er opsætning mandag og tirsdag d. 4 og 5 juli.