En del af Ungfredericia.dk

Torsdagsrollespillet starter igen efter corona nedlukning torsdag d. 3/9 og frem til og med torsdag d. 5/11.   

 
Der vil være tiltag på spilaftnen grundet corona regler. Vi har en plan for hvordan vi kan få aftnen til at forløbe corona sikkert, samtidig med at selve rollespillet kan udfolde sig. Det betyder dog at flere ting vil blive gjort anderledes end vi plejer. vi håber I alle, frivillige, spillere og forældre vil møde op med højt humor og overbærenhed med tiltagene. vi starter kl. 17.30 til kl 21 uden fælles brifing og ikke som sædvanlig kl 18.
 

Her vil løbende blive tilføjet sidste nyt om stort og småt fra os.

 
Sidste nyt 23/10 2020
Støtteforeningen har trukket sig fra scenariet I Borgens Skygge. Derfor er scenariet desværre aflyst.
Pressemødet afholdt i dag kl. 18.30 har ikke ændret på de betingelser rollespillet afvikles under. Derfor afvikles det uændret.
 
Husk
Husk der ikke er woorkshop om tirsdagen. Når rollespillet stopper vil der være woorkshop om torsdagen som vi plejer.
 
Sidste nyt 15/10 2020
SL vil for fremtiden lægge brifinger op på hjemmesiden under: Rollespillet Talansar kampangen: SL brifing
 
Sidste nyt 14/10 2020
Sidste tilmeldingsfrist til scenariet Borgens Skygge er rykket til d. 23/10.
 
Sidste nyt 3/10 2020
Så er der godt nyt. Rollespilssæsonen er udvidet med 3 torsdage efter efteråraferien. Dvs. at sidste rollespilstorsdag bliver d. 5/11.
 
Sidste nyt 21/9 2020
Der er ikke sket ændringer i forhold til afviklingen af rollespillet.
 
Sidste nyt 8/9 2020
Vi har 2 små ændringer i forhold til rollespillet på torsdag. Vi starter kl. 17.30 og ikke som sidste torsdag kl. 18. Vi vil afspærre indgang ind til klubben for at sikre at alle møder ind gennem p-pladsen. Efter kl 17.30 vil der være adgang til klubben på samme vilkår som sidste torsdag. 
 
Sidste nyt 3/9 2020
Så er vi klar til at åbne i aftern. Når man møder op, vil der ikke være en stor fælles brifing. Hverken før elller efter spillet. Brifinger vil blive afholdt i små grupper efterhånden som man ankommer. Der vil man få nærmere besked og de andre ting. Der er ikke mulighed for nogen form for forplejning. Derfor vil vi opfordre til at man har en drikkedunk med, så man kan få noget at drikke. Man må gerne få fyldt den op.
 
Sidste nyt 1/9 2020
I forhold til opstarten vil der i løbet af ugen blive lagt yderligere information op på denne side muligvis helt frem til torsdag.
 
Sidste nyt 20/8 2020
Information ang. nuværende corona situationen og Lyngrollespil. Der er i forhold til tidligere udmelding om nedlukning, ikke ændret i retningslinierne fra Fredericia kommune.