En del af Ungfredericia.dk

Torsdagsrollespillet starter igen efter corona nedlukning torsdag d. 3/9  

 

Der vil være tiltag på spilaftnen grundet corona regler. Vi har en plan for hvordan vi kan få aftnen til at forløbe corona sikkert, samtidig med at selve rollespillet kan udfolde sig. Det betyder dog at flere ting vil blive gjort anderledes end vi plejer. vi håber I alle, frivillige, spillere og forældre vil møde op med højt humor og overbærenhed med tiltagene.

 

Sidste nyt 8/9 2020

Vi har 2 små ændringer i forhold til rollespillet på torsdag. 

Vi starter kl. 17.30 og ikke som sidste torsdag kl. 18

Vi vil afspærre indgang ind til klubben for at sikre at alle møder ind gennem p-pladsen. Efter kl 17.30 vil der være adgang til klubben på samme vilkår som sidste torsdag. 

 

Sidste nyt 3/9 2020

Så er vi klar til at åbne i aftern. Når man møder op, vil der ikke være en stor fælles brifing. Hverken før elller efter spillet. Brifinger vil blive afholdt i små grupper efterhånden som man ankommer. Der vil man få nærmere besked og de andre ting.

Der er ikke mulighed for nogen form for forplejning, derfor vil vi opfordre til at man har en drikkedunk med, så man kan få noget at drikke. Man mågerne få fyldt den op.

 

Sidste nyt 1/9 2020

I forhold til opstarten vil der i løbet af ugen blive lagt yderligere information op på denne side muligvis helt frem til torsdag.

 

Sidste nyt 20/8-2020

Information ang. nuværende corona situation og Lyng Rollespil.

Der er i forhold til tidligere udmelding om nedlukning, ikke ændret i retningslinierne fra Fredericia Kommune.