Gå til indhold

Opsætning

Som opsætter er man med til at skabe vores fælles ugelejr. Det er en mulighed for at lære de ældste frivillige og personalet at kende på en anden måde. Det er altid rigtig hyggeligt at være en del af opsætningsfællesskabet, og samtidig giver det mulighed for at lære nogle nye at kende både i og uden for rollespillet.

Opsætterne stiller alle rollespillets ting op i området. Det vil sige Pavilloner, telte og andre ting som skaber den ramme, ugelejrens rollespil udspiller sig i.

Opsætningsweekenden er bestemt hårdt arbejde, forstået på den måde, at der skal nås en del i løbet af weekenden. Samtidig er det også opsætningsholdet, der rydder op efter lejren. Derfor skal det her gøres klart, at man bliver til alt er ryddet op og alle er helt færdige fredag aften.

Der er selvfølgelig mad til opsætterne hele weekenden igennem og efterfølgende fredag d. 06.07.

Som opsætter deltager man på ugelejren fra lørdag d. 30.06 til fredag d. 06.07

Kørsel og tidspunkter

Lørdag d. 30.06

Fra lyng til Grønnegården er det transport i egne biler. Evt. må man ankomme kl. 9.00 på Lyng og hentes igen kl. 10.30 og blive kørt til grønnegården. Det vil selvfølgelig være smart, at man koordinerer, så man kan køre sammen. Bagage kan transporteres med lastbilen. Det er op til den enkelte selv at finde kørelejlighed.

Fredag d. 06.07

Der er forventet afgang fra grønnegården kl. 14.30, hvor man selv står for transport. Derefter kører man til Lyng og tømmer lastbil og rydder op. Her skal man forvente, at det kan bliver sen aften inden man er færdig. Sluttidspunkt er meget usikkert. Traf aftale om, at man ringer, når man er klar til at blive hentet igen.

Coded with validXHTML, CSS and tested for WCAG Priority 2 Conformance.

Powered by Website Baker, design by gavjof