G til indhold

Kong Djernhoff I

 
Kongen kommer fra en af Djernheim´s gamle højadelige familier og er tidligere generel af 1 árme.

Afslørede at den tidligere konge havde været død i flere år og at embedsmændene holdt det skjult. Forseglede paladset og fangede embedsmændene (år 874). Og sammenkaldte til det møde mellem baronierne, som senere førte til valget af ham til konge.

Under de lange forhandlinger mellem baronierne tøvede de med at vælge en ny konge. Der skete dog det at folket udråbte Djernhoff til ny konge hen over hoved på baronerne. Dette skete efter at Djernhoff personlig var redet ud i gaderne i hovedstaden og standset optøjer mellem Sorteårsordnen og de fattige i byen, på den ene side og magiens tempel på den anden side. Først derefter udråbte de øvrige baronier ham til konge samstemmende (år 875).

Som konge fik han sammen med Alexdrine Sortenskjold styr på Talansar`hær og fik vendt krigen mod skygge dronningen.

Kongen mener elverne i de store skove, har svigtet Talansar ved ikke at støtte ham i krigen mod Skyggedronningen. Han mener de har en ældgammel alliance der forpligter elverne til at hjælpe Talansar hvis landet for alvor bliver truet.

Magien råd valgte stort set kun, at støtte Seraya skovens elvere i deres defensive krig (De forsvarede kun deres skov) Derfor har han et meget anstrengt forhold til de to parter.

Kongen vendte sig til sorteårsordnen, som ikke var sen til at udnytte situationen. Hvorefter de kastede sig ind i krigen med fuld styrke. Det er i dag sorteårs og Nuránzil ordnen der råder kongen i magiske spørgsmål.

Kongen er en krigerkonge og han har med stor dygtighed personlig ført 4 árme i krigen mod Skyggedronningen.

Langt størstedelen af befolkningen i Talansar støtter deres nye konge. De anser han som folkets konge og helt.

Coded with validXHTML, CSS and tested for WCAG Priority 2 Conformance.

Powered by Website Baker, design by gavjof